tag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post4922032912314899311..comments2023-11-13T23:11:29.018+01:00Comments on Żarcie Bez Spinki: Serbska pljeskavicahttp://www.blogger.com/profile/15701435036573745095noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-10694117676140250242018-08-05T09:57:10.202+02:002018-08-05T09:57:10.202+02:00Zrobiłam dokładnie według przepisu, dodałam oscype...Zrobiłam dokładnie według przepisu, dodałam oscypek i wyszło bardzo smakowicie, Przepis super.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16546342386216353644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-2224924560551887012016-09-26T17:38:46.675+02:002016-09-26T17:38:46.675+02:00Raczej kaszkawał :-)Raczej kaszkawał :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-2108467174863019352016-02-25T22:18:49.111+01:002016-02-25T22:18:49.111+01:00Zrobiłam wg tego przepisu, niebo w gębie. Odrobinę...Zrobiłam wg tego przepisu, niebo w gębie. Odrobinę zmodyfikowałam, ponieważ nie lubie ostre, więc nie dodawałam papryki, a dodałam pietruszkę i zrobiłam mniejsze kotleciki, obsmażyłam na patelni i na kilka minut do piekarnika. Ale przpis najlepszy , dziękuję i wszystkim polecam !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18086723507687376044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-38409483101471699222016-02-25T22:14:52.454+01:002016-02-25T22:14:52.454+01:00Zrobilam wg tego przepisu, dodalam pietruszkę i ko...Zrobilam wg tego przepisu, dodalam pietruszkę i kotleciki wyrobiłam mniejsze. Ale smak to niebo w gębie, dziękuję!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18086723507687376044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-12798169327143481112014-05-01T12:12:27.613+02:002014-05-01T12:12:27.613+02:00Jadłeś ją z serem o nazwie "kajmak" :) N...Jadłeś ją z serem o nazwie "kajmak" :) Najlepszy dodatek do plejskavicy, czy burgerów, niestety u nas nie jest chyba dostępny. :( Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05744318464085792224noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-76542611130214051602014-04-09T21:05:09.340+02:002014-04-09T21:05:09.340+02:00przepis fajny i juz jest w mojej realizacji. Dziś ...przepis fajny i juz jest w mojej realizacji. Dziś zrobiłem Ajvar, jutro kotleciorroAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16544561315966686134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-51948738048699498682014-04-09T21:04:03.663+02:002014-04-09T21:04:03.663+02:00ale mu zazdroszcze, a ja taki głodny jestem.ale mu zazdroszcze, a ja taki głodny jestem.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16544561315966686134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-16464219424825073872014-04-08T23:16:36.509+02:002014-04-08T23:16:36.509+02:00Przepis na pewno wykorzystam bo szukamy go z kobit...Przepis na pewno wykorzystam bo szukamy go z kobitą od roku. Tylko gdzie ja nabede mieso kozie, baranie? Mam kebab okraść? A forma przedstawienia przepisu jest cudowna.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16544561315966686134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-27780319579726346692013-08-22T08:31:24.184+02:002013-08-22T08:31:24.184+02:00Przepis fantastyczny, a język i forma jeszcze leps...Przepis fantastyczny, a język i forma jeszcze lepsza. Za poprzednikiem: wznoszę toast lufą śliwowicy ;)Irashttps://www.blogger.com/profile/11338621635251495035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-66262127176723623552013-07-20T17:46:09.198+02:002013-07-20T17:46:09.198+02:00Dziękuję wszystkim. Cieszę się, że ten post cieszy...Dziękuję wszystkim. Cieszę się, że ten post cieszy się taką popularnością. To najczęściej odwiedzana strona mojego bloga. SmacznegoAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03899032113654967739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-46146373099890914502013-03-27T11:18:41.334+01:002013-03-27T11:18:41.334+01:00doskonały przepis i fantastycznie opisany oby więc...doskonały przepis i fantastycznie opisany oby więcej takich.gorąco pozdrawiam autora."krawiec"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-25837302374132328572013-02-11T16:00:02.996+01:002013-02-11T16:00:02.996+01:00'Żarcie to nie należy do najbardziej dietetycz...'Żarcie to nie należy do najbardziej dietetycznych, więc po skończonym posiłku obowiązkowa jest lufa śliwowicy lub wódki… albo dwie'..... EWENTUALNIE SIEDEM. <br /><br />swietny przepis a z kajmakiem niebo w gebie<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-54986021134608996082013-01-28T20:22:10.315+01:002013-01-28T20:22:10.315+01:00Przepis super. Właśnie dzisiaj zrobiłam z okazji u...Przepis super. Właśnie dzisiaj zrobiłam z okazji urodzin męża :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-37651752446177046142013-01-14T10:17:46.498+01:002013-01-14T10:17:46.498+01:00Jadeś ją z serbskim serem nazywa się kajmak, możes...Jadeś ją z serbskim serem nazywa się kajmak, możesz go zastąpić w Polsce Bryndzą robioną przez górali. :) różnica jest trochę w smaku i a przede wszystkim w tłustości bo kajmak jest jak masło ze względu na ilość tłuszczy bo ponad 70% a bryndza jest już bardziej jak ser ale polecam z bryndzą bo również jest pyszna :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8213653085964327074.post-44554071144166686722013-01-13T04:25:40.108+01:002013-01-13T04:25:40.108+01:00Siemanko :) Pamiętam jak byłem w Belgradzie to jad...Siemanko :) Pamiętam jak byłem w Belgradzie to jadłem niesamowitą pljeskavice! Tylko tam dodatkowo był jeszcze jakiś kozi ser, tak mi się wydaje... I nie mogę się doszukać jakie to mogły być składniki. Była to wersja tradycyjna, bez żadnych sosów. Może wiesz?:)Frendzelhttps://www.blogger.com/profile/13520778066342375313noreply@blogger.com